15 juli 2019
14:40

Club Reforma

Referat: Stureby SK - Club Reforma

Alltid knepigt med premiärmatcher mot lag som är helt oscoutade. När matchen väl kom igång en halvtimme försenad (ingen domare på plats) så visade sig Club Reforma från Mexiko vara ett hårt jobbande lag i 4-5-1-uppställning. Individuellt fanns det också kvaliteter men när Söders Blå satte plattan i mattan från start och gjorde 3-0 på lika många minuter var det aldrig något tvivel om var segern skulle hamna.

Vi tar med oss en riktigt väl genomförd premiärmatch där vi i andra halvlek visar bättre tålamod och i stora delar av matchen löser många situationer väldigt fint och kombinerar bra över hela banan.

Nu väntar middag och invigning innan vi tar oss an Rödsle BK i en tidig gruppfinal på Kvibergs grönområde imorgon bitti. Humör och känsla i truppen är fortsatt på topp!

Extra plus i dagens match för stort och fint publikstöd.